SRBIJA MORA DA POBEDI VELIKU BRITANIJU! Naši košarkaši bez prava na kiks

M.M.

11. 11. 2022. u 18:47 >> 18:47

KOŠARKAŠI Srbije gostovaće Velikoj Britaniji u sedmom meču grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Utakmica će se igrati u Njukaslu sa početkom u 20 časova.

СРБИЈА МОРА  ДА ПОБЕДИ ВЕЛИКУ БРИТАНИЈУ! Наши кошаркаши без права на кикс

FOTO: M. Vukadinović

Poslednje reprezentativno okupljanje definitivno u nama ne budi lepe uspomene. Na Evropskom prvenstvu u septembru mesecu koje se održavalo u Nemačkoj, Italiji, Gruziji i Češkoj naša reprezentacija doživela je, možemo slobodno reći, pravu katastrofu.

U grupnoj fazi je sve bilo kako treba, Holandija, Češka, Finska, Izrael i Poljska su bili lak zalogaj za izabranike Svetislava Pešića.

Prvi, a ispostaviće se i poslednji problemi stigli su u nokaut fazi, protivnik je bila Italija, ekipa koja nas je prošle godine izbacila u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre, ali ujedno i tim koji je apsolutni autsajder ako uzmemo u obzir sa kakvim imenima je popularni Kari raspolagao.

Jokićev dabl-dabl učinak od 32 poena i 13 skokova nije bio dovoljan da se sruše "Azuri", a naši momci su napustili Berlin pognute glave, krajnji rezultat je glasio 86-94.

Danas će se "orlovi" boriti za kartu koja vodi na Svetsko prvenstvo koje će se održati 2023. godine, a čiji će domaćini biti Japan, Indonezija i Filipini.

Trenutno se nalazimo na četvrtoj poziciji u grupi sa tri pobede. Isti skor imaju Belgijanci, dok prva dva mesta pripadaju Grčkoj i Letoniji.

Srbija je popravila utisak i uključila se u borbu za prolaz krajem avgusta kada je pala Grčka u "Štark" areni, a potom i Turska usred Istanbula.

O našem današnjem protivniku ne vredi trošiti reči, radi se o ekipi koja ne poseduje čak ni osrednji kvalitet, te verujemo da naši u kakvom god sastavu bili neće imati problema.

Naša prognoza je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +155,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis