SRBIN NASTAVLJA DA GAZI: Noletov sledeći rival je dobro poznato lice!

M.M.

04. 11. 2022. u 12:21 >> 12:21

VEČERAS od 19.30 Novak Đoković će odmeriti snage sa Lorencom Musetijem u 1/4 finalu mastersa u Parizu.

СРБИН НАСТАВЉА ДА ГАЗИ: Нолетов следећи ривал је добро познато лице!

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sunvu Kvon, Tanasi Kokinakis, Miomir Kecmanović, Tim Van Rajthoven, Janik Siner, Kameron Nori, Nik Kirjos, Fransis Tijafo, Pablo Anduhar, Vasek Pospišil, Roman Safjulin, Marin Čilić, Kristijan Garin, Botik van de Zandšulp, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Maksim Kresi i Karen Hačanov. Navedeni momci su "teniske žtrtve" Novaka Đokovića u prethodna četiri meseca.

Turniri u Tel Avivu i Astani su najbolja potvrda da najboljeg igrača svih vremena ne možete srušiti tek tako.

Srbin je stigao u Pariz i na samom startu je imao potencijalnu "bombu". Voljom žreba Maksim Kresi je bio protivnik našeg tenisera. Visoki udarač rođen upravo u Gradu svetlosti.

Ne tako moderan stil igre nije Noletu napravio probleme. Uspeo je rođeni Parižanin da uvede set u taj-brejk, međutim, Novak je bio toliko supuerioran u istom da je rivalu dopustio samo jedan poena.

U drugom setu se igralo gem za gem sve do rezultata 4-4, a onda je usledilo ono na šta smo navikli. Protivnik podleže pritisku i "predstava se završava".  

U drugoj rundi je preko puta mreže stajalo dobro poznato lice. Moskovljanin koji je 2018. godine podizao trofej na istom ovom mestu pobedivši u finalu upravo Novaka Đokovića.

Osvajač 21 grend slem trofeja je želeo osvetu, a to mu je i pošlo za rukom. Nakon sat i po vremena igre rezultat je glasio 6-4, 6-1.

Lorenco Museti će biti taj koji će pokušati da napravi iznenađenje. Igrač koji je dosta puta trenirao sa Noletom i za sada imaju dva međusobna okršaja.

Posebno je upečatljiv onaj sa Rolan Garosa kada je Italijan vodio sa 2-0 u setovima, ali je na kraju toliko bio isfrustriran da je bio prinuđen i da preda meč.

Danas će se igrati u dvoranskim uslovima, a naša procena je da će se Srbin plasirati u polufinale.

NAŠ TIP: 2:0 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)