NA OVOM TERENU JE SRUŠIO NOLETA: Amerikanac igra svoj 15. Sinsinati!

M.M.

15. 08. 2022. u 09:31

PRVOG dana u Sinsinatiju gledaćemo okršaj DŽona Iznera i Benjamina Boncija.

НА ОВОМ ТЕРЕНУ ЈЕ СРУШИО НОЛЕТА: Американац игра свој 15. Синсинати!

FOTO: AP

Amerikanac će po 15. put nastupiti u Ohaju i nikada nije osvajao turnir, međutim, te 2013. godine je bio na samo korak od podizanja trofeja.

DŽon je tada igrao sjajno, uspeo je da savlada Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra u četvrtfinalu, odnosno polufinalu, da bi u finalu bio zaustavljen od strane Rafela Nadala u dva tajbrejka. Rafi je to bio prvi, i ipostaviće se jedini Sinsinati koji je osvojio u karijeri.

<

Današnji protivnik mu je Francuz koji ove godine debituje na ovom Mastersu.

Gorostasni Amerikanac nije isti igrač kao pre devet godina a naša procena je da će Benjamin osvojiti prvi set.

NAŠ TIP: Bonci - Izner 1S 1 (kvota 2)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (0)

MNOGI NE ZNAJU: Koje škole su završili Novak i Jelena Đoković