NOLE JE TO PRVI OSETIO: Za osvajača Hamburga ne postoji fer-plej!

M.M.

28. 07. 2022. u 10:10

LORENCO Museti i Marko Čekinato odigraće meč 1/8 finala Umaga.

НОЛЕ ЈЕ ТО ПРВИ ОСЕТИО: За освајача Хамбурга не постоји фер-плеј!

FOTO: Tanjug/AP

Na centralnom terenu "Goran Ivanišević" gledaćemo italijanski okršaj.

Lorenco je imao sjajnu prošlu nedelju, osvojio je turnir u Hamburgu savladavši u finalu najveću mladu nadu svetskog tenisa Karlosa Alkaraza.

Gledali smo sjajan tenis u finalu sa dosta drame, ali može se reći da je "predstavu" pokvario nesportski potez Italijana u jako bitnom momentu meča. A da u njemu nema fer-pleja osetio je i Novak prošle godine na Rolan Garosu kada mu je predao meč pri rezultatu 4-0 u petom setu zbog "umora".

Današnji protivnik će mu biti bivši osvajač ovog turnira, Čekinato je u Umagu podigao trofej 2018. godine, inače, iste godine je napravio i najveći uspeh u karijeri plasiravši se u polufinale Rolan Garosa, tada je bivši 16. reket sveta u četvrtfinalu savladao upravo Noleta.

Ovi rivali su se sastali prošle sezone upravo u Parizu i tada je mlađi od dvojice Italijana slavio nakon pet setova.

Naša procena je da će granica gemova i ovog puta biti prebačena.

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis