VIŠE OD TENISA: Dvostruki šampion Vimbldona želi osvetu!

M.M.

10. 06. 2022. u 08:31

ENDI Mari imaće za protivnika Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu Štutgarta.

ВИШЕ ОД ТЕНИСА: Двоструки шампион Вимблдона жели освету!

Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Jedno je sigurno, Britanac će biti motivisaniji nego ikada, devet meseci je čekao priliku da se revanšira Grku, i upravo se ukazala.

O čemu se radi, prošle godine na Otvorenom prvenstvu Amerike žreb je u prvom kolu ukrstio ova dva rivala, svi su očekivali Stefanosovu laku pobedu, međutim, to baš i nije izgledalo tako.

Bivši svetski broj 1 je neočekivano dobro otvorio duel i poveo sa 1-0 u setovima, tu se već znalo da nas očekuje i previše kvalitetan meč za prvu rundu.

FOTO: Tanjug

Sve je bilo u redu do trenutka kada se ušlo u odlučujući set gde je viđen skandal, Cicipas je tada otišao i napravio pauzu koja bila toliko duga da je Endi "zagrmeo" na sudiju, čak je i optužio protivnika za "koučing" jer je otišao u toalet sa mobilnim telefonom.

Britanac se nakon toga "ohladio" i više nije bio isti na terenu, izgubio je peti set za konačnih (6-2 6-7 6-3 3-6 4-6).

Petom reketu sveta to naravno nisu ni prvi, a verovatno ni poslednji ispadi, neosporno je da je Grk veliki talenat, međutim, nekada zaista "pogubi kompas".

Objektivno gledano, Mari ima igru da sruši današnjeg rivala, ipak je reč o igraču koji je dvostruki osvajač Vimbldona, verujemo da će danas pobediti pravda, napred Endi!

NAŠ TIP: Cicipas - Mari 2 (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)