PUNE TRIBINE ''MONUMENTALA'' NOSE RIVER KA NOVOJ POBEDI: Večerašnji rival ne predstavlja problem za argentinskog velikana

V.M.

30. 05. 2024. u 10:10

U okviru grupe ''H'' Kopa libertadoresa fudbaleri River plejta će ugostiti Deportivo Tačiru (2.00).

ПУНЕ ТРИБИНЕ МОНУМЕНТАЛА НОСЕ РИВЕР КА НОВОЈ ПОБЕДИ: Вечерашњи ривал не представља проблем за аргентинског великана

FOTO: Profimeda

U ovoj grupi se skoro sve zna pred poslednje kolo, dalje prolaze River i Nasional, dok će treće mesto vrlo verovatno pripasti Libertadu.

River je trenutno prvi sa 13 bodova, što je tri više od Nasionala, a uz to ima i dosta bolju gol-razliku (+7 napsram +2), tako da je veliki favorit da zauzme prvu poziciju koja vodi direktno u osminu finala.

Što se tiče borbe za treću poziciju koja garantuje igranje u nokaut fazi Kopa sudamerikane, Libertad je sakupio četiri poena naspram samo jednog boda koji na svom saldu ima Deportivo.

Takođe, gol-razlika je na strani Libertada (-2 prema -7), tako da bi trebalo da se desi pravo čudo da Deportivo zaigra u međunarodnim takmičenja na proleće.

River je slavio na prvom ovosezonskom međusobnom duelu sa 2:0, a mi očekujemo da to ponovo učini pred punim tribinama ''Monumentala''.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne samo rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja informacija iz vrha UEFA.

10. 06. 2024. u 20:01

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama