TADIĆ SE ISKUPLJUJE ZA PROMAŠENI PENAL: Fenerbahče nastavlja poteru za Galatom

O. M.

22. 04. 2024. u 10:04

POSLEDNjI meč 33. kola turske Superlige igra se ovog ponedeljka. Sivaspor će na svom stadionu dočekati ekipu Fenerbahčea.

ТАДИЋ СЕ ИСКУПЉУЈЕ ЗА ПРОМАШЕНИ ПЕНАЛ: Фенербахче наставља потеру за Галатом

FOTO: Profimedia

Gosti se bore za titulu, dok je domaći tim vezavši dve pobede pomalo i nenadano ušao u konkurenciju za plasman u evropske kupove.

Fenerbahče zaostaje pet bodova za liderom Galatasarajem, a isto toliko bodova manje u odnosu na petoplasirani Bašakšehir ima Siv u borbi za Ligu konferencija. Istina, peto mesto će doneti evropski fudbal na jesen samo u slučaju da Kup osvoje Bešiktaš ili Trabzon, ali je očekivano da se upravo ove dve ekipe nađu u finalu.

Sivaspor je potvrdio da je u formi pobedom nad Trabzonom u prethodnom kolu koju je doneo nekadašnji fudbaler Partizana Kvinsi Menig golom u 72. minutu utakmice.

Prethodno su savladali Karagumruk koji je bio i poslednja Fenerbahčeova ligaška žrtva, ali su "žuti kanarinci" imali posla i u Ligi konferencija gde su izgubili od Olimpijakosa na penale.

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)