ZVEZDA OBEZBEDILA VAŽAN POTPIS: Defanzivac četiri godine u crveno-belom

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

22. 05. 2024. u 18:08

CRVENA zvezda je osvojila novu duplu krunu, četvrtu uzastopnu. Crveno-beli su već krenuli sa pravljenjem tima za narednu sezonu, a sve je krenulo od odbrane.

ЗВЕЗДА ОБЕЗБЕДИЛА ВАЖАН ПОТПИС: Дефанзивац четири године у црвено-белом

FOTO: M. Vukadinović

Naime, klub je od Bazela za 2.000.000 evra otkupio ugovor Nasera Đige i on je sa šmpionom Srbije potpisao ugovor na četiri godine.

Reprezentativac Burkine Faso je prolšog septembra došao na pozajmicu. Igrač koji poseduje i pasoš naše zemlje bio je standardan kod Baraka Bahara, dok je dolaskom Vladana Milojevića postao igrač rotacije.

Ipak, on je zadovoljio čelnike kluba i šefa stručnog štaba koji su procenili da ovaj 21-godišnjak treba da ostane u timu.

Điga je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 28 utakmica, nije uspeo da se upiše u strelce, ali je zabeležio tri asistencije.

BONUS VIDEO: ZVEZDI U ČAST: Snimak dronom spektakla u Loznici posle finala kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi