MARSELJ BEZ POBEDE OD DECEMBRA: Mec jednom nogom već u Ligi dva

O. M.

09. 02. 2024. u 11:05

U prvom meču 21. kola francuske Lige 1, Marselj dočekuje Mec. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Velodrom".

МАРСЕЉ БЕЗ ПОБЕДЕ ОД ДЕЦЕМБРА: Мец једном ногом већ у Лиги два

Foto: Printskrin Youtube/ 360edition

Marselj ni ove sezone nije uspeo ozbiljnije da se umeša u borbu za titulu, pa su navijači ovog kluba s razlogom frustrirani. Nažalost, te frustracije neretko ispoljavaju na veoma nasilan način, što samo dodatno šteti klubu za koji navijaju.

Kako bilo, posle dvadeset kola, domaći su "svetlosnu godinu" od lidera Pari Sen Žermena, a uoči ovog meča zauzimaju osmo mesto, sa čak 18 bodova manje od "svetaca".

Poslednji trijumf zabeležili su sredinom decembra protiv poslednjeplasiranog Klermona. Od tada su zabeležili tri remija u naredne četiri utakmice (Monpelje, Strazbur i Monako), uz poraz od Liona u "olimpijskom derbiju" u prošlom kolu.

Ako je suditi po učinku u prvom delu sezone, Mec ima velike šanse da se vrati u francusku Ligu dva posle samo godinu dana provedenih u elitnom razredu. Gosti se pred duel sa Marseljom nalaze u zoni ispadanja, tačnije na 16. mestu, sa tri boda manje od Liona, ali i samo jednim bodom više od poslednjeplasiranog Klermona.

NAŠ PREDLOG: 1&GG (kvota 3,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!