"MAĐARSKI BILBAO" NAJPRIJATNIJE IZNENAĐENJE SEZONE: Domaćin se muči u donjem delu tabele

O. M.

08. 02. 2024. u 13:27

MEZOKOVEŠD-ŽORI dočekuje najprijatnije iznenađenje prvenstva, ekipu Pakša, u 19. kolu Mađarske lige.

МАЂАРСКИ БИЛБАО НАЈПРИЈАТНИЈЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ СЕЗОНЕ: Домаћин се мучи у доњем делу табеле

FOTO: Profimedia

Pakš je drugi na tabeli sa 37 bodova, dva manje od lidera Ferencvaroši, ali ima i utakmicu manje.

Gosti su ostvarili četiri pobede u poslednjih pet kola, uz pomalo i neočekivano visok poraz od Fehervara (0:3).

Ovaj tim je poznat po tome što dovodi samo domaće igrače, nešto poput Atletik bilbaoa u Španiji. doduše sa dosta manje uspeha, ali osvojili su jednom drugo mesto što ove godine možda i nadmaše.

S druge strane Mezokovešd-Žori ne može da bude zadovoljan učinkom u dosadašnjem delu šampionata, s obzirom da se posle osamnaest mečeva nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, sa samo 15 osvojenih bodova, tri manje od Zalaegersegija, koji je prvi tim iznad crte.

Uz to, domaći su postigli samo sedamnaest golova, što je u proseku manje od jednog po meču, a jasno je da ako žele da zadrže status prvoligaša, ovo je segment igre koji moraju da unaprede što pre.

Žori je bez trijumfa od kraja novembra, kada je na svom terenu pobedio Ujpešt sa 4:0, a iako su mnogi verovali da će domaćin novogodišnju pauzu iskoristiti da popravi formu u nastavku šampionata, Mezokovešd je 2024. počeo sa još jedan poraz, ovoga puta od direktnog konkurenta za opstanak, Kečkemetije sa ubedljivih 0:3.

"IMALI STE SREĆE, ODIGRAO SAM SAMO 10 TIKETA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima