GOLEADA U NAJAVI: Večerašnji rivali se nalaze u sjajnim formama

V.M.

08. 02. 2024. u 09:43

U četvrtfinalu holandskog kupa na ''Euroborgu'' će se sastati dve razigrane ekipe kada Groningen dočeka Fortunu Sitard (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Вечерашњи ривали се налазе у сјајним формама

Foto Profimedia

Iako se takmiči u drugom rangu, Groningen je danas blagi favorit zbog fantastične forme u kojoj se nalazi. Naime, proteklog vikenda jeste izgubio od Dordrehta (0:1), ali je pre toga imao impresivan niz od 14 utakmica bez poraza.

Zbog te odlične forme nalaze se u gornjem domu tabele Erstedivizije, trenutno su šesti i boriće se za ekspresan povratak u elitu iz koje su ispali prošle sezone.

Dobre igre domaćin je preneo i na kup gde su do sada bili bolji od Rajnesburga, Viljema II i Ekselsiora, a zanimljivo je da su sve te trijumfe ostvarili na gostovanjima, tako da će večeras igrati prvu put pred svojim navijačima u ovogodišnjem izdanju takmičenja.

Slično se može reći i za Sitard koji je neporažen na poslednja četiri meča u svim takmičenjima (dve pobede uz isto toliko remija).

Dobro mu ide u prvenstvu gde je trenutno deseti na tabeli i ne strahuje za opstanak već je bliži grupi ekipa koje će se boriti za plasman u Ligu konferencija u nastavku sezone.

Kao i Groningen, Fortuna je sve mečeve u kupu igrala u gostima i redom je pobeđivala Spartu Najkerk, Ajndhoven i Almere siti.

Večerašnji rivali su se prošle sezone susreli dva puta, viđeni su mečevi sa velikim brojem golova i oba puta je slavila Fortuna. Kod kuće 3:1 i u gostima 3:2.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024