"SVECI" PREŽIVELI "GRUPU SMRTI": Parižani se okreću domaćem šampionatu do proleća

O. M.

20. 12. 2023. u 12:31

PSŽ dočekuje Mec u 17. kolu francuske Lige jedan. Utakmica se igra na stadionu "Park prinčeva" od 21 čas.

СВЕЦИ ПРЕЖИВЕЛИ ГРУПУ СМРТИ: Парижани се окрећу домаћем шампионату до пролећа

FOTO: Tanjug/AP

"Sveci" su posle nešto sporijeg starta sezone (tri remija i poraz u prvih sedam kola) uspeli da pronađu pobednički ritam i izbiju na čelo tabele, malo i zahvaljujući greškama rivala iz vrha tabele, pre svega Nice, ali više svojom zaslugom, odnosno briljantnim pobedama nad Monakom (5:2) i Remsom (3:0).

Istovremeno su u šokantnoj završnici grupe smrti (Dortmund, Milan, Njukasl) izborili plasman u osminu finala Lige šampiona, iako nisu pobedili ni u jednoj od tri poslednje utakmice.

PSŽ je vezao pet pobeda kod kuće u Ligi jedan, dok su u gostima u prošlom kolu odigrali nerešeno sa Lilom. Vodili su golom Mbapea sa bele tačke od 66. minuta do trećeg minuta nadoknade, kada je bod domaćinu doneo Džonatan David.

Mec je izgubio tri utakmice vezano i to posle serije od četiri utakmice bez poraza. Ekipa Lasla Bolonjija je nesrećno izgubila od Monpeljea u prošlom kolu, posle čega je pala na 14. mesto sa samo tri boda više od ekipa u zoni ispadanja.

NAŠ PREDLOG: 1&NG (kvota 2,05)

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)