''LISICE'' POSRNULE U POSLEDNJE VREME: Povratak u Premijer ligu pod znakom pitanja?

V.M.

02. 12. 2023. u 08:20

U prvoj utakmici subotnjeg programa Čempionšipa, Vest bromvič albion će ugostiti Lester (13:30).

ЛИСИЦЕ ПОСРНУЛЕ У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ: Повратак у Премијер лигу под знаком питања?

Foto: Profimedia

Gosti su prošle sezone iznenađujuće ispali iz elite i cilj im je ekspresan povratak u Premijer ligu. Za sada su na dobrom putu, drže prvo mesto, ali igre u poslednje vreme su im u ozbiljnom padu i na minule četiri utakmice su sakupili samo četiri boda.

Zbog toga se njihova prednost koja je bila dvocifrena ''otopila'' i sada imaju poen viška u odnosu na Ipsvič, odnosno sedam naspram Lidsa.

Panike u redovima Lestera još nema, ali ako i danas ne bi došli do trijumfa mogli bi ispustiti poziciju lidera i dodatno dozvoliti timovima da im se približe.

U prošlom kolu su igrali sa fenjerašom Šefild venzdejom, delovalo je da će doći do sva tri boda pogotkom Fatavua sredinom prvog dela igre, ali u sudijskoj nadoknadi je Hendrik poravnao rezultat i doneo redak bod svojoj ekipi.

Sa druge strane, upravo je VBA jedna od ekipa koja juri ''lisice'' na tabeli. Trenutno su peti i zaostaju 11 bodova za njima, ali ta prednost se iz kola u kolo smanjuje jer su ''vrećice'' na poslednjih pet utakmica ostvarile četiri pobede uz samo jedan poraz.

Jedan od tih trijumfa zabeležile su proteklog vikenda kada su sa 1:0 savladale Kardif u gostima.

Karlos Korberan je naštelovao svoju ekipu koja izgleda sve bolje i trijumfom na današnjem meču bi se dodatno približili samom vrhu tabele.

Očekujemo jedan zanimljiv, ujednačen meč i verujemo da će oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,83)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE ''KLADIONIČARSKE PRIČE''

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)