VELIKAN SE PONOVO BORI ZA TITULU: ''LJubičasto-beli'' održavaju korak za liderom

V.M.

01. 12. 2023. u 11:13

U 16. kolu belgijske Župiler pro lige, Vesterlo će ugostiti Anderleht (20.45).

ВЕЛИКАН СЕ ПОНОВО БОРИ ЗА ТИТУЛУ: Љубичасто-бели одржавају корак за лидером

Foto Profimedia

Nakon nekoliko dosta slabih sezona, kao ona prošla koju je završio na 11. mestu u prvenstvu, Anderleht je znatno podigao nivo igre i izgleda kao ekipa koja može da se bori za titulu koju je poslednji put osvojio 2016/17.

Belgijski velikan je sakupio 31 bod na uvodnih 15 utakmica i zaostaje četiri boda za vodećim Rojal Unionom, tako da nema prava na kiks, već mora konstantno da vrši pritisak na lidera i strpljivo čeka njegovu grešku kao što je bio slučaj u prošlom kolu.

Poslednji meč ekipa iz Brisela je odigrala pre pet dana i tada je savladala RVDM sa 2:1, a generalno se nalazi u veoma solidnoj formi jer je ne zna za poraz na poslednja četiri duela (tri trijumfa i remi).

Što se tiče Vesterloa, on se ne može pohvaliti dobrom sezonom jer je trenutno pretposlednji na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova.

Doduše, većinu tih poena (sedam od jedanaest) je osvojio na poslednjih pet utakmica, tako da se forma gostiju definitivno nalazi u uzlaznoj putanji.

Ovi timovi su se sastali u četvrtom kolu i tada je Anderleht slavio sa 2:1, a mi verujemo da će to i večeras učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini