JASTREBOVI NE ODUSTAJU OD EURA: Pobeda je imperativ!

V.M.

17. 11. 2023. u 09:20

U prvoj utakmici današnjeg programa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Kazahstan će dočekati San Marino (16:00).

ЈАСТРЕБОВИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЕУРА: Победа је императив!

FOTO: AP/Tanjug

Domaćini su jedni od prijatnijih iznenađenja ovog kvalifikacionog ciklusa i dva kola pre kraja imaju realne šansu da se bore za plasman na Euro. 

Trenutno su trećeplasirani u grupi ''H'' i zaostaju četiri boda za vodećim Slovencima i Dancima koji danas igraju međusobni duel, tako da se situacija može baš zakomplikovati.

Najbolji ispod za ''jastrebove'' bi, naravno uz pobedu nad San Marinom, bio remi ili pobeda Danaca, jer u poslednjem kolu igraju sa Slovenijom.

Zanimiljvo je da Kazahstan i dalje nije odigrao nijedan nerešen meč u ovom kvalifikacionom ciklusu već je uz pet pobeda doživeo tri poraza.

Sa druge strane, San Marino je tradicionalno zauzeo poslednje mesto u grupi i služi za razigravanje drugih ekipa. Primio je čak 26 golova do sada, ali u prošlom kolu je uspeo da postigne pogodak protiv Danaca kada je poražen rezultatom 1:2.

Kazahstanci žele po prvi put u svojoj istoriji žele da se plasiraju na Euro i danas pobeda ne sme da se dovodi u pitanje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)