"MLINARI" JURE REDAK PODVIG: Čelmsford bez poraza od septembra

O. M.

13. 11. 2023. u 12:42 >> 12:42

DERBI 19. runde engleske Nacionalne lige, divizija jug, igra se ovog ponedeljka u Ejveliju gde domaći tim dočekuje ekipu Čelmsforda. Utakmica se igra na "Parksajdu" od 20 časova i 45 minuta.

МЛИНАРИ ЈУРЕ РЕДАК ПОДВИГ: Челмсфорд без пораза од септембра

Profimedia

Domaći tim je u subotu doživeo prvi poraz posle više od mesec dana, bolji je bio trećeplasirani Bat (3:0), ali su zadržali drugu poziciju i dobre izglede da se plasiraju direktno u polufinale plej-ofa, mada ni prvo mesto koje vodi direktno u Nacionalnu konferenciju nije predaleko.

Jeovil ima dostižnih šest bodova prednosti, ali sada su se u trku uključili i Bat, kao i Helmond. "Mlinari" su vezali dve promocije, pre dve godine bili su u Severnoj diviziji Istmijan lige, a prošle godine osvojili su Premijer diviziju. Bio bi pravi podvig da vežu tri promocije u viši rang, ali to nije nemoguće.

Čelmsford je u seriji bez poraza ali je čak pet od poslednjih šest mečeva remizirao, zabaeleživši usput i jednu pobedu. U Ligi imaju dve pobede i pet remija na poslednjih sedam utakmica, a nisu izgubili od sredine septembra, kada je od njih bio bolji Sent Albans, ekipa koja ih je prošle godine zaustavila u četvrtfinalu plej-ofa a kasnije i sama ispala. 

Oni trenutno zauzimaju sedmu poziciju, poslednju koja vodi u plej-of, sa 26 bodova, koliko ima i osmoplasirani Vorting.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PEDLOG: 1X&GG (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene