TOTENHEM BEZ PET PRVOTIMACA NA DANAŠNJEM DUELU: Postekoglu i pored toga najavljuje napadački fudbal

V.M.

11. 11. 2023. u 11:28 >> 11:28

PRVA utakmica subotnjeg programa Premijer lige biće obračun Vulverhemptona i Totenhema. Meč se igra na ''Molinjuu'' sa početkom u 13:30.

ТОТЕНХЕМ БЕЗ ПЕТ ПРВОТИМАЦА НА ДАНАШЊЕМ ДУЕЛУ: Постекоглу и поред тога најављује нападачки фудбал

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su u prošlom kolu doživeli prvi poraz u sezoni kada je Čelsi odneo sva tri boda u velikom gradskom derbiju, ali da stvar bude još gora za ''pevce'' ostali su bez pola prvotimaca na tom meču.

Romero i Udogi su zadobili crvene kartone tako da će propustiti današnji duel, duža pauza očekuje Mikija van de Vena koji se povredio na meču, a izgleda da slična sudbina očekuje i Džejmsa Medisona koji je sklonjen sa spiska selektora Sautgejta zbog problema sa zglobom, a iz istog razloga je protiv Čelsija napustio teren krajem prvog poluvremena. Takođe neće biti ni Ričarlisona koji je operisao karlicu i odsustvovaće oko mesec dana.

Iako je izgubio sa 1:4 i igrao veći deo utakmice sa dva igrača manje, Totenhem nije bio bez šansi. Pogodak Erika Dajera pri rezultatu 1:2 je poništen zbog minimalnog ofsajda, a nakon toga su izgledne prilike promašili Bentankur, odnosno kapiten Hjun Min Son, pre nego što je Džekson potvrdio trijum ''plavaca''.

Angelosu Postekoglu je iznenadio sve činjenicom da su njegovi izabranici igrali visoku liniju iako su imali dva igrača manje, a iskusni menadžer je nakon meča izjavio da će oni uvek tako igrati i da je to njihov stil fudbala, a istu stvar je potvrdio i pred duel sa Vulvsima.

Totenhem je tim porazom pao na drugo mesto, ali zaostaje samo bod za vodećim Sitijem, tako da se može barem na kratko vratiti na tron ako ostvari deveti trijumf u Premijer ligi ove sezone. 

Sa druge strane, Vulverhempton je proteklog vikenda iznenađujuće potklekao na Bramal lejnu i tako ''dodelio'' prvi trijumf Šefildu (1:2), mada vredi napomenuti da je sumnjiv penal dosuđen ''oštricama'' u završnici meča.

Na taj način domaćini su prekinuli seriju veoma dobrih rezultata za vreme koje su sakupili osam bodova na četiri odigrane utakmice.

Četa Garija O'Nila igra dobrom tokom čitave sezone, ali na par mečeva nisu imali sreće, tako da su možda trebali i da se nalaze na boljem mestu od trenutnog 14. koje zauzimaju sa 12 sakuljenih bodova.

''Vukovi'' vole da igraju na golove i samo na jednom od njihovih poslednjih pet susreta u Premijer ligi nije palo tri ili više gola.

Što se tiče izostanaka kod domaćina, meč će propustiti Neto, Bueno i Hodž.

Totenhem je napadački baš raspoložen, a ako na to dodamo da će danas biti bez tri od četiri startna defanzivca i da je Vulverhempton dao barem jedan gol na svakom meču pred svojim navijačima dolazimo do zaključka da bi oba tima trebala zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!