GOLEADA U HOLANDIJI: Dvostruki osvajač kupa je napadački baš raspoložen ove sezone

V.M.

10. 11. 2023. u 10:30

TRADICIJA nalaže da se petkom igra veliki broj utakmica drugog ranga holandskog fudbala, a mi smo se opredelili da tipujemo obračun 14. kola između Dordrehta i Jong PSV-a (20:00).

ГОЛЕАДА У ХОЛАНДИЈИ: Двоструки освајач купа је нападачки баш расположен ове сезоне

Foto Profimedia

Ako postoji neka ekipa koja voli da igra na golove, to je onda domaćin koji je napadački jedan od najraspoloženijih timova lige sa 30 postingutih golova, a uz to je 18 puta vadio loptu iz svoje mreže, što znači da na njegovim mečevima u proseku pada nešto manje od četiri gola.

Dordreht je doživeo samo jedan poraz ove sezone, ali je odigrao čak sedam remija, a uz njih je ostvario i pet pobeda što mu je trenutno dovoljno za šesto mesto na tabeli.

Izabranici Mikela Santonija pružaju veoma dobre igre kod kuće i trenutno se nalaze u seriji od tri vezana trijumfa pred svojim navijačima.

Potpuno je drugačija priča u redovima Jong PSV-a koji je doživeo četiri uzastopna poraza, poslednji u nizu naneo mu je Ado den Hag (1:2).

Gosti zauzimaju 15. mesto na tabeli sa 11 sakupljenih poena, a takođe igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka, o čemu svedoči njihova gol-razlika 17:28.

Dordreht je na poslednja tri meča kod kuće postigao čak 14 pogodaka, a mi očekujemo da ćemo večeras gledati novu goleadu u režiji dvostrukog osvajača holandskog kupa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)