SITI UBACIO U PETU BRZINU: Gvardiolina četa ima perfektan skor u Ligi šampiona

V.M.

07. 11. 2023. u 15:47 >> 15:47

U okviru grupe ''G'' najjačeg evropskog takmičenja, branilac ''ušatog trofeja'' će ugostiti Jang bojs (21.00).

СИТИ УБАЦИО У ПЕТУ БРЗИНУ: Гвардиолина чета има перфектан скор у Лиги шампиона

Tanjug/AP

Mančester siti je veoma dobro započeo odbranu evropskog trona. U prvom kolu mu je trebalo vremena da se pokrene protiv Crvene zvezde, ali na kraju je rutinski slavio sa 3:1, da bi nakon toga istim rezultatom bio bolji na gostovanjima Lajpcigu, odnosno Jang bojsu. Zauzima prvo mesto u grupi ''G'' i trijumfom na večerašnjem susretu matematički bi rešio pitanje plasmana u narednu fazu.

Građani su imali određenih rezultatskih problema što se tiče domaćeg prvenstva, ali nakon reprezentativne pauze su dali gas. Trenutno se nalaze u seriji od četiri vezane pobede u svim takmičenjima, a poslednja ''žrtva'' bio im je Bornmut kojem su za vikend ''spakovali'' šest golova (6:1).

Loša vest za domaćina je to što je na tom meču Erling Holand izašao iz igre na poluvremenu zbog povrede zgloba i pod velikim je znakom pitanja za večerašnji duel.

Izabranici Pepa Gvardiole su napadački raspoloženi ove sezone, postigli su 38 golova na 16 utakmica u svim takmičenjima i imaju sjajnu priliku da podebljaju taj skor kada na ''Etihadu'' ugoste Jan bojs.

Što se tiče gostiju, oni će se verovatno boriti za treće mesto sa Crvenom zvezdom protiv koje su osvojili i jedini bod u dosadašnjem toku takmičenja. Pored toga su doživeli poraze od Lajpciga i Sitija, pa se može očekivati da će se sa srpskim šampionom boriti za plasman u Ligu Evrope jer im vodeći dvojac beži osam, odnosno pet bodova.

Goleade su redovna pojava na mečevima Jang bojsa u Ligi šampiona, gol-razlika im je 4:8, a na svakom od tri odigrana meča su viđena tačno četiri pogotka.

U svoja prethodna dva učešća u najjačem evropskom takmičenju švajcarski prvak je zauzimao poslednje mesto u grupi i ove godine će pokušati da prekine taj negativni niz.

Ako pogledamo izostanke, pored pomenutog Holanda domaćin će biti bez Kevina de Brujnea, dok će kod gostiju izostati Imerija.

Očekujemo da Mančester pokaže svu svoju silinu i verujemo u ubedljivu pobedu građana na ''Etihadu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)