"GUSARI" NAPADAJU BUNDESLIGU: Novajlija se odlično snašao u "Cvajti"

O. M.

03. 11. 2023. u 09:18

U prvom meču 12. kola nemačke Bundeslige 2, Elvesberg dočekuje Sankt Pauli. Utakmica se igra na Valdstadionu od 18 časova i 30 minuta.

ГУСАРИ НАПАДАЈУ БУНДЕСЛИГУ: Новајлија се одлично снашао у Цвајти

Foto: Profimedia

Ovo je 14. uzastopna sezona Sankt Paulija u drugom razredu nemačkog fudbala, a kako se čini mogla bi ovo biti ta u kojoj će čuveni "gusari" izboriti povratak u Bundesligu.

Sankt Pauli je posle jedanaest odigranih mečeva jedini neporažen tim u ligi i sa 23 boda je na prvom mestu. Uz to, sa samo devet primljenih golova imaju ubedljivo najbolju odbranu u popularnoj "Cvajti".

U prethodnih pet kola zabeležili su četiri trijumfa, uz samo jedan remi, protiv Paderborna na gostovanju, 2:2, iako su u tom duelu do samog kraja meča imali gol prednosti.

S druge strane, Elversbergu je ovo debitantska sezona u drugom razredu takmičenja, a po do sada prikazanim igrama njima je tu i mesto. U svakom slučaju, bliže su plasmanu u Bundesligu ili bar u baraž, nego povratku u Treću ligu. U poslednjih sedam mečeva nisu zabeležili poraz, upisali su čak pet pobeda i dva remija i ovaj meč bez problema može da ponese epitet derbija kola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)