"ORLIĆI" PET UTAKMICA BEZ PORAZA: Sasuolo ne zna za pobedu od trijumfa nad Interom

O. M.

02. 11. 2023. u 10:03

SASUOLO dočekuje Speciju u drugom kolu Kupa Italije. Utakmica se igra od 18 časova na stadionu Mapei.

ОРЛИЋИ  ПЕТ УТАКМИЦА БЕЗ ПОРАЗА: Сасуоло не зна за победу од тријумфа над Интером

FOTO: Tanjug

"Neroverdi" su pre nešto više od mesec dana šokirali lidera Serije A Inter, ali od tada nisu ostvarili nijednu pobedu, kao da su sami sebe urekli.

Odmah posle toga izgubili su kod kuće od Monce kojoj je to prva i za sada jedina pobeda u gostima, a ubrzo zatim i od Lacija na istom ovom stadionu. Dva puta su igrali nerešeno, protiv Lečea u gostima i protiv Bolonje kod kuće.

Svoj put u Kupu Italije inače su počeli pobedom posle produžetaka nad Kozencom. Bilo je 2:2 u regularnih 90 minuta, a onda je Sasuolo postigao tri gola u produžetku, ali tek nakon što su "vukovi" ostali sa igračem manje.

Specija u Seriji B nije dobro počela sezonu. Samo jedna pobeda, pet remija i četiri poraza najavljuju da će se "orlići" boriti za opstanak u drugom razredu italijanskog fudbala.

Istina, posle četiri uzastopna poraza usledila je serija od pet utakmica bez izgubljene, ali su četiri od njih bile nerešene, pa je Specija ostala u zoni ispadanja, sa četiri boda manje od sigurne zone.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1, 50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!