KRIZI "PLAVACA" SE NE NAZIRE KRAJ: Blekburn do osmine finala postigao čak 17 golova u tri utakmice

O. M.

01. 11. 2023. u 12:24

ČELSI će ugostiti ekipu Blekburn roversa u osmini finala engleskog Liga kupa. Ovaj duel, jedan od dva u kome se sastaju premijerligaš i ekipa iz Čempionšipa, na programu je od 20 časova i 45 minuta, a igra se na Stamford bridžu.

КРИЗИ ПЛАВАЦА СЕ НЕ НАЗИРЕ КРАЈ: Блекбурн до осмине финала постигао чак 17 голова у три утакмице

FOTO: Tanjug/AP

Plavci nikako da izađu iz krize koju su potvrdili porazom za vikend u malom londonskom derbiju od Brentforda. "Pčele" su prepustile posed lopte i terensku inicijativu Čelsiju, ali su bile mnogo opasnije u završnicama svojih napada i zasluženo su odnele bodove sa Stemford bridža.

Čelsi se trenutno nalazi tek na 11. mestu na tabeli sa samo 12 osvojenih bodova iz deset odigranih kola, ali nekako guraju u EFL kupu, gde su prvo teškom mukom savladali niželigaša Vimbldon, a zatim eliminisali i Brajton minimalnom pobedom.

Kako plavci imaju veoma važan prvenstveni okršaj sa Totenhemom pet dana nakon ovog kup meča, valja očekivati da menadžer Maurisio Poketino izvede kombinovani tim protiv Roversa.

Tim Jona Dala Tomasona ove sezone igra toplo i hladno. Posle ukupno 17 odigranih utakmica skupili su devet pobeda, sedam poraza i jedan remi.

Eliminisali su Volsol (4:3), Herogejt (8:0) i Kardif (5:2) u utakmicama sa velikim brojem golova, ali danas ne treba očekivati tako efikasan meč jer je Čelsi bez obzira na krizu za nekoliko klasa iznad dosadašnjih protivnika Roversa, a s druge strane teško je očekivati da "drugopozivci" Maurisija Poketina ubedljivo slave protiv Blekburna.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)