TVENTE GAZI POBEDNIČKOM STAZOM: Herakles se dobro snašao u višem rangu takmičenja

O. M.

22. 10. 2023. u 10:50

HERAKLES dočekuje Tvente u desetom kolu holandske Eredivizije. Utakmica se igra na stadionu Polman u Almelu od 14 časova i 30 minuta.

ТВЕНТЕ ГАЗИ ПОБЕДНИЧКОМ СТАЗОМ: Хераклес се добро снашао у вишем рангу такмичења

Foto: Profimedia

Heraklesu je ovo prva sezona po povratku iz Erstedivizije i za sada se čini da će uspeti da zadrže status, za razliku od Zvolea koji je s njima ušao ali se prilično muči.

U poslednjem kolu Herakles je poražen sa čak 4:0 od Go ahed iglsa, a loš rezultat iz tog duela prelio se i na prijateljski meč koji su odigrali u reprezentativnoj pauzi kada ih je sa 4:1 savladao Šalke. Ipak, svakome ko nije gledao utakmicu protiv GA Iglsa delovaće neverovatno da je Herakles imao veći posed lopte i ozbiljnije prilike od domaće ekipe.

Tvente je odlično počeo novu sezonu.  U osam dosadašnjih mečeva ima sedam pobeda i jedan poraz i to minimalan na gostovanju Valvajku. Na trećem su mestu, sa samo tri boda zaostatka za prvoplasiranim PSV-om.

Reprezentativnu pauzu iskoristil isu za prijateljski meč sa Rojal unionom u kome su demolirali belgijsku ekipu, učesnika grupne faze Lige Evrope.

U poslednjem meču pre reprezentativne pauze, Tvente je savladao Fortunu Sitard sa 3:0 u meču u kojem nije bilo lako probiti gustu odbranu domaćina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)