IRFAN BAŠOVIĆ: Norič slab bez najboljih

TIP redakcija

21. 10. 2023. u 09:15

Čitalac iz Podgorice, tipuje mečeve nižih liga Engleske

ИРФАН БАШОВИЋ:  Норич слаб без најбољих

Ilustracija

Subota:

16.00 NORIČ - LIDS 2 (2.30)

Derbi kandidata za vrh tabele. Bez dva najbolja napadača, Džoša Sardženta i Ešli Bransa, Norič je doživeo čak četiri poraza u poslednjih sedam mečeva. Lids je bio jedan od favorita za osvajanje lige, ali pored Lestera to je gotovo nemoguće, ali verujem da će ući u plej-of, kao i da će na ovom meču iskoristiti probleme domaćina.

16.00 BOLTON - NORTEMPTON 1 (1.80)

Od trenutka kada je na klupu Boltona seo Jan Vat, ovaj klub konstantno napreduje. Pored Portsmuta, koji će verovatno osvojiti prvo mesto ove sezone, Bolton ima najveće šanse da se nađe iza njega na kraju sezone. Sa druge strane, Nortempton čeka teška borba za opstanak.

16.00 ČARLTON - REDING 1 (1.85)

Čarlton ima kvalitetan tim i od kada je na klupi novi trener još nisu doživeli poraz. Reding je u velikim finasijskim problemima i teško će u skorije vreme naći novog vlasnika.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)