TSC NA TEŠKOM ISPITU: Smederevsku tvrđavu ove sezone je osvojio samo OFK Beograd

O. M.

18. 10. 2023. u 11:09 >> 11:09

TSC iz Bačke Topole, prošlogodišnji polufinalista Kupa Srbije, ovogodišnji pohod u najmasovnijem klupskom takmičenju naše zemlje kreće iz Smedereva. Utakmica šesnaestine finala na programu je od 14 časova na "Stadionu FK Smederevo", popularnoj "tvrđavi".

ТСЦ НА ТЕШКОМ ИСПИТУ: Смедеревску тврђаву ове сезоне је освојио само ОФК Београд

Tanjug/AP

TSC neće imati lak posao, na šta upozorava i trener Žarko Lazetić, koji je pred ovo gostovanje podsetio na prošlu sezonu kada su njegovi puleni jedva preživeli gostovanje u Loznici u prvoj rundi. Tada je bilo 2:1 za TSC, a sva tri gola na meču pala su između 67. i 72. minuta, uz napomenu da su gosti poveli autogolom.

TSC je u rezultatskoj krizi, sa četiri utakmice bez pobede. Doživeli su poraz od Vest hema u Ligi Evrope pa remizirali u Lučanima, a onda napravili prijatno iznenađenje remijem protiv Olimpijakosa, koji su pokvarili porazom u bačkom derbiju od Spartaka sa 2:0 kod kuće.

S druge strane, Smederevo blista u Prvoj ligi. Oklopnici su, doduše, u nedelju izgubili od lidera OFK Beograda, ali to im je bio prvi poraz u sezoni i ako se po jutru dan poznaje, na tvrđavi će se posle višegodišnje pauze zaigrati superligaški fudbal.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)