BOLONJA BEZ PORAZA U GOSTIMA: Inter se izdigao posle šoka protiv Sasuola

O. M.

07. 10. 2023. u 12:20

LIDER Serije A Inter dočekuje Bolonju u osmom kolu italijanskog fudbalskog šampionata. Utakmica se igra na stadionu Đuzepe Meaca od 15 časova

БОЛОЊА БЕЗ ПОРАЗА У ГОСТИМА: Интер се издигао после шока против Сасуола

FOTO: Tanjug/AP

"Neroazuri" su se uspešno oporavili od nedavnog šokantnog poraza od Sasuola (1:2 posle preokreta). Prvo je sa 4:0 isprašena Salernitana, a onda minimalnim rezultatom u ligi šampiona Benfika.

Izabranici Simonea Inzagija drži prvu pozicij uzahvaljujući boljoj gol-razlici od gradskog rivala Milana koga su pobedili i u derbiju dela Madonina i to sa ubedljivih 5:1. Inter ima najubojitiji napad sa 19 golova, od čega je skoro polovinu postigao Lautaro Martinez, a kada se u obzir uzmu i asistencije Argentinac je doprineo sa više od polovine golova nerazura. Takođe, odbrana je najbolja u ligi sa samo tri primljena gola, već pomenuta dva od Sasuola i jedan od Milana. Na pet utakmica sačuvali su mrežu.

Inter je pobedio Bolonju na tri poslednja gostovanja "hrtova" na "Meaci", ali su Bolonji pripala dva pre toga. Zanimljivo je da je u prethodna dva susreta bilo po 6:1 za Inter.

Treba reći da Bolonja ove sezone igra mimo svih očekivanja. Pretrpela je samo jedan poraz, kod kuće od Milana, a u gostima je sve tri dosadašnje utakmice odigrala neodlučeno. Protiv Monce i Verone bilo je 0:0, a protiv Juventusa Bolonja je bila na pragu pobede, ali i bod je veliki uspeh, naročito kada se zna da je staru damu poraza spasao srpski reprezentativac Dušan Vlahović golom u 82. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!