RONALDO I DRUŽINA JURE DESETU UZASTOPNU POBEDU: Sjajni Portugalac ne prestaje da trese mreže u 38. godini života

V.M.

02. 10. 2023. u 11:20

U drugom kolu azijske Lige šampiona, Al Nasr će dočekati Istiklol na ''Al-Avav parku'' (20.00).

РОНАЛДО И ДРУЖИНА ЈУРЕ ДЕСЕТУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ: Сјајни Португалац не престаје да тресе мреже у 38. години живота

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini su preko leta potrošili veliki novac na zvučna imena poput Manea, Brozovića i Otavija. Takođe je na klupu postavljen novi trener u vidu Luiza Kasta kojem je trebalo malo vremena da sklopi kockice, ali njegova ekipa sada izgleda impresivno na terenu.

Al Nasr je ostvario devet vezanih pobeda u svim takmičenjima, poslednja u nizu bila je proteklog vikenda kada je Kristijano Ronaldo pogotkom u završnici doneo tri boda ''vitezovima Najda'' protiv Al Taija.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala se nalazi u sjanoj formi ove sezone i u svim takmičenjima je postigao 16 golova uz šest podeljenih asistencija.

Al Nasr je trenutno četvrti na tabeli prvenstva Saudijske Arabije, ali zaostaje samo dva boda za vodećim Al Hilalom, a što se tiče Lige šampiona tu je na startu bio bolji od Persepolisa (2:0).

Sa druge strane, Istiklol je na otvaranju najjačeg azijskog takmičenja odigrao remi bez golova sa Al Duhailom.

Gosti dominiraju u tadžikistanskoj ligi i ove godine, posle 18 odigranih kola nalaze sa na prvom mestu sa 40 osvojenih bodova, sedam više od najbližeg pratioca Ravšana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost