DUEL NAJBOLJEG NAPADA I NAJJAČE ODBRANE U LIGI: "Lisice" hvataju priključak sa vodećima

O. M.

20. 09. 2023. u 12:51 >> 12:51

LESTER gostuje noriču u derbiju sedmog kola engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Kerou roud" od 21 čas.

ДУЕЛ НАЈБОЉЕГ НАПАДА И НАЈЈАЧЕ ОДБРАНЕ У ЛИГИ: Лисице хватају прикључак са водећима

Foto: Profimedia

"Lisice" su opravdale očekivanja da će biti ozbiljan kandidat za plasman u Premijer ligu pošto posle šest kola imaju 15 bodova i zauzimaju treću poziciju. Preston i Ipsvič su u utorak pobedili svoje rivale pa su se bar do večeras odlepili na četiri, odnosno tri boda pa Lester ne sme da dozvoli da mu rivali previše odmaknu.

Izabranici Enca Mareske su početkom ovog meseca izgubili od Hala kod kuće i to im je jedini poraz u sezoni. Inače su dominirali na toj utakmici, imali dve tećine vremena posed, uputili mnogo više udaraca prema golu protivnika, ali premalo njih je išlo u okvir što se na kraju ispostavilo kao najveći razlog poraza. Uopšte je odbrana ove sezone bolji deo tima i Lester je sa pet primljenih golova ponajbolji tim lige u ovom segmentu.

Norič je najefikasnija ekipa Čempionšipa a više od polovine golova postigli su na dva gostovanja s kojih su doneli četiri boda, u pobedi od 4:0 nad Hadersfildom i u remiju sa Sautemptonom od 4:4. Tri puta su vodili protiv "svetaca" i na kraju u sedmom minutu zaustavnog vremena ostali bez dva boda. Kod kuće su bez greške, imaju pobede nad Halom, Milvolom i Stoukom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)