IZRAELCI SE PROBUDILI: Poslednje kolo donosi odluku o drugom putniku u Nemačku

O. M.

12. 09. 2023. u 12:42

IZRAEL dočekuje Belorusiju u utakmici šestog kola grupe I kvalifikacija za EURO 2024. Meč je zakazan za utorak od 20 časova i 45 minuta na stadionu Blumfild u Tel-Avivu.

ИЗРАЕЛЦИ СЕ ПРОБУДИЛИ: Последње коло доноси одлуку о другом путнику у Немачку

FOTO: Profimedia

Izrael je ove kvalifikacije počeo kiksom protiv selekcije koja predstavlja lažnu državu Kosovo, s obzirom na to da je na svom terenu odigrao samo 1:1. Usledio je poraz od favorita grupe Švajcarske, a posle dve pobede protiv autsajdera grupe, Andore i Belorusije, Izraelci su izborili nerešeno na gostovanju Rumuniji koja će im, kako stvari stoje, biti jedini rival za drugo mesto u grupi.

Drugi putnik na EURO verovatno će biti odlučen u poslednjem kolu kada Rumuni gostuju u Izraelu, ali do tada Izraelci ne bi smeli da kiksnu protiv autsajdera. Zato je pobeda u meču sa Belorusima imperativ za izabranike Alona Hazana. Izrael će doduše imati i drugu priliku preko baraža koji je obezbedio osvajanjem svoje grupe u Ligi nacija (i plasmanom u A diviziju).

Belorusija od postojanja u kvalifikacijama nije imala zapažene rezultate, a tako je i ovoga puta. Posle pet odigranih mečeva nalaze se na četvrtom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda iz pet mečeva. Pokazatelj njihove loše forme je i činjenica da sa 10 primljenih golova imaju najslabiju odbranu u ligi, što je pravi "podvig" ako vam je konkurent u grupi selekcija poput Andore. 

Treba napomenuti da je reprezentacija Belorusije hendikepirana u ovim kvalifikacijama jer utakmice kao domaćin igra na neutralnom terenu, u Budimpešti i Novom Sadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG:  1&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

JUNAJTED JE U VELIKOJ OPASNOSTI DA OSTANE BEZ IGRANJA U EVROPI: Pritisak na Erika ten Haga dostiže maksimum pred gostovanje u prestonici