MBAPE OD PRVOG MINUTA NA TERENU: PSŽ pod imperativom pobede protiv vicešampiona

V.M.

26. 08. 2023. u 11:25

VEČERAS ćemo od 21:00 na ''Parku prinčeva'' gledati obračun PSŽ-a i Lansa.

МБАПЕ ОД ПРВОГ МИНУТА НА ТЕРЕНУ: ПСЖ под императивом победе против вицешампиона

FOTO: Tanjug/AP

Današnji rivali su prošle sezone zauzeli prva dva mesta na tabeli, ali su slabo započeli novu kampanju jer domaćin nakon uvodvna dva kola ima samo dva boda, dok je gost još gori i osvojio je samo jedan poen od mogućih šest.

PSŽ je na otvaranju prvenstva remizirao sa Lorijenom (0:0), a u drugom kolu je na povratku Kilijana Mbapea isto učinio protiv Tuluza (1:1).

Jedan od najboljih fudbalera današnjice je ušao u igru početkom drugog dela igre i odmah pokazao klasu, sam je izvukao penal i zatresao mrežu sa bele tačke što je trebalo biti dovoljno za tri boda ali nespretni Hakimi je u završnici susreta oborio protivnika u svom kaznenom prostoru i Abulak je sa penala poravnao na 1:1.

Uz Mbapea u igru je ušao drugi najbolji igrač ekipe Usman Dembele koji je letos došao iz Barselone, a kako aktuelni šampion ima određenih problema sa izostancima napadačkih igrača poput Ramosa i Li Kang Ina, očekuje se da krilni dvojac francuske reprezentacije zauzme mesto na terenu od prvog minuta.

Što se tiče Lansa, on je preko leta ostao bez nosioca igre Seka Fofane i Loisa Opende, ali novac od njihovih prodaja uložio je u pojačanja poput Andija Dijufa i Oskara Koreza, dok je početkom nedelje klub iz redova Monpeljea pojačao i sjajni Elje Vahi.

Ipak, treneru Frank Ezu treba vremena da ukomponuje nove pulene što se vidi i po rezultatima. Gost je u prvom kolu vodio sa 2:0 protiv Bresta ali se potpuno raspao u završnici meča i izgubio sa 3:2.

Proteklog vikenda je takođe bio u prednosti, ovoga puta sa 1:0 protiv Rena, ali ponovo nije uspeo da sačuva prednost i na kraju je viđena podela bodova, 1:1.

PSŽ je prošle sezone savladao Lans na svom terenu sa 3:1, Mbape je vodio šou sa golom i asistencijom, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)