NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za subotu

V.M.

26. 08. 2023. u 08:20

JUČE je ponovo jedan par bio koban po nas, falio je gol Flora - Hajru, ali nadamo se da će današnja tri predloga ''probiti maler''.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за суботу

FOTO: Tanjug/AP

Subota

16.00 Arsenal - Fulam 1&2-5 (1,70)

20.45 Milan - Torino 1 (1,72)

21.00 PSŽ - Lans 1 (1,65)

Ukupna kvota 4,82

Prvi par stiže nam iz Premijer lige, Fulam se mučio u uvodna dva kola i verujemo da nema šta da traži pred punim tribinama ''Emirata'' koje će pogurati Arsenal ka novoj pobedi.

Milan je impresionirao na otvaranju Serije A, rutinski je savladao neugodnu Bolonju sa 2:0 i očekujemo novu pobedu sedmostrukog prvaka Evrope.

Za poslednji tip izvdojili smo derbi francuskog prvenstva, Mbape i Dembele bi trebali biti spremni od prvog minuta i verujemo da će njihovo fudbalsko znanje doneti ''svecima'' prva tri boda ove sezone.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)