''CRNO-BELI'' KORISTE HUK SA TRIBINA: ''Lavovi'' impresionirali u prošlom kolu

V.M.

22. 08. 2023. u 11:45

U prvoj utakmici četvrtfinala Kopa sudamerikane, Korintijans će dočekati Estudijantes (2.30).

ЦРНО-БЕЛИ КОРИСТЕ ХУК СА ТРИБИНА: Лавови импресионирали у прошлом колу

Foto: Profimedia

Oba tima su pokazala veoma dobar fudbal u dosadašnjem toku nokaut faze. Korintijans je do nje došao preko Kopa libertadoresa u kojem je zauzeo treće mesto u grupi  ''E'' pa se ''spustio'' u Kopa sudamerikanu.

''Crno-beli'' su u šesnaestini finala rutinski odradili posao protiv Univerziaterio de Portesa ostvarivši dve pobede (1:0 i 2:1), a u osmini finala su bili bolji od Njuelsa old bojsa kojeg su savladali pred svojim navijačima sa 2:1, da bi tu prednost sačuvali u revanšu kada su odigrali remi bez golova.

Ako pogledamo domaće prvenstvo, može se reći da Korintijans pruža dosta slabe partije jer se nalazi na 13. mestu posle 19 odigranih utakmica.

Što se tiče gosta, on od početka nastupa u Kopa sudamerikani, zauzeo je drugo mesto u grupi ''C'' iza Bragantina pa je morao nokaut fazu da započne u šesnaestini finala.

Tu je preokrenuo zaostatak iz prvog meča protiv Barselone (1:2, 4:0), da bi u osmini finala u dominantnom stilu savladao brazilski Gojas ukupnim rezultatom 5:0.

Ekipa iz La Plate je skoro započela učešće u Kupu Profesional lige i doživela je poraz na otvaranju od Belgrana (1:2).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)