''LAVOVI'' IZ MINHENA NA DOBAR NAČIN OTVORILI PRVENSTVO: Domaćin je i dalje bez primljenog gola

V.M.

22. 08. 2023. u 09:15

VEČERAS ćemo od 19 časova u okviru treće nemačke lige gledati duel između 1860 Minhena i Lubeka.

ЛАВОВИ ИЗ МИНХЕНА НА ДОБАР НАЧИН ОТВОРИЛИ ПРВЕНСТВО: Домаћин је и даље без примљеног гола

Profimedia

Ekipa iz Minhena je na odličan način otvorila prvenstvo. U prvom kolu je rutinski slavila protiv Manhajma (2:0), a posle toga je na gostovanju bila bolja od Duizburga (3:0). 

Tim trijumfima ''lavovi'' su se popeli na prvo mesto i istakli su ozbiljnu kandidaturu za povratak u Cvajtu.

Nekadašnji prvak Nemačke i dalje nije primio gol, izgleda veoma dobro na terenu i večeras će imati priliku da ostvari treću pobedu u nizu i ostvari ligaški het-trik.

Što se tiče gosta, on je u uvodna dva kola igrao remije. Prvo je u utakmici bez pogodaka podelio bodove sa Sandhauzenom, da bi u drugom kolu u goleadi odigrao 2:2 sa Manhajmom.

Gost je prošle sezone osvojio regionalnu ligu Sever i tako se plasirao u treći rang nemačkog fudbala, pa će mu cilj biti da se barem zadrži u njemu i naredne godine.

Današnji rivali su se susretali tri puta u svojoj istoriji i potpuno si izjednačeni. Oba tima su ostvarila po pobedu, a viđen je i remi.

Verujemo da će domaćin pred svojim navijačima pokazati da je kvalitetnija ekipa i doći do tri boda protiv novajlija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?