BEŠIKTAŠ IMA VELIKE AMBICIJE: "Naftaši" loše započeli sezonu

O. M.

10. 08. 2023. u 09:45

FUDBALERI Bešiktaša gostuju Nefčiju u prvoj utakmici trećeg kola Lige konferencija. Utakmica se igra na stadionu Nefči arena u Bakuu od 19 časova.

БЕШИКТАШ ИМА ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ: Нафташи лоше започели сезону

Foto: Profimedia

Pobednik ovog duela u plej-ofu će igrati protiv boljeg iz dvomeča Aris - Dinamo Kijev.

Nefči je loše započeo sezonu u domaćem prvenstvu gde je poražen od Kepeza pre nekoliko dana sa 1:0. U Ligi konferencija uspeli su da savladaju Željezničar u dve utakmice ukupnim rezultatom 4:2 (2:2 u Sarajevu, 2:0 u Bakuu). Ta pobeda protiv "plavih" sa Grbavice bila im je tek druga u poslednjih 11 godina u evrokupovima.

Nefči je prošle sezone bio treći u ligi sa 68 bodova i završio 22 boda zaostatka za šampionom Karabahom.

Bešiktaš je prošle sezone završio na trećem mestu u Turskoj Superligi, a u ovu ulazi sa većim ambicijama. Pojačali su se igračima kao što su Ante Rebić, Danijel Amartej i Žan Onana, a zadržali su sve glavne igrače iz prethodnog perioda.

Prošle sezone nisu učestvovali u Evropi i žele da se plasiraju u grupnu fazu. U Ligi konferencija počeli su sa dve lagane pobede protiv Tirane, ukupnim rezultatom 5:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 2,08)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)