BORJANOV DEBI NIJE PROŠAO SLAVLJENIČKI: Prilika za popravni je večeras!

V.D.

19. 07. 2023. u 10:52

IGRA se od nule u Luksemburgu

БОРЈАНОВ ДЕБИ НИЈЕ ПРОШАО СЛАВЉЕНИЧКИ: Прилика за поправни је вечерас!

Foto: Profimedia

Pre sedam dana smo gledali uzbudljiv meč u slovačkoj prestonici. Domaći Slovan, za koji kao pozajmljen igrač nastupa Milan Borjan, doskorašnji kapiten Crvene zvezde, bio je veliki favorit, ali to nije uspeo da opravda na terenu.

Šampion Luksemburga Esperanž je poveo u 22. minuta nakon jedanaestarca. Siguran sa bele tačke bio je Dominik Štolc. 

Radost gostiju je trajala samo tri minuta jer je Slovan do izjednačenje stigao već u 25. minutu. Viđen je još jedan gol iz prekida, ovoga puta iz slobodnog udarca, a projektil ka golu Esperanža lansirao je kapiten domaćih, iskusni Vladimir Vajs koji je definitivno bio najbolji igrač na ovom meču.

Pred sam kraj prvog poluvremena domaći tim je ostao sa igračem manje zbog isključenja veterana Juraja Kučke, što je dalo dodatni vetar u leđa gostima iz Luksemburga, ali do kraja meča nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost i meč je završen nerešenim rezultatom, 1:1.

Milan Borjan i ekipa neće imati lak zadatak da izbore drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Prednost Slovana je svakako iskustvo igranja u evropskim mečevima koja u ovakvim situacijama može biti od presudnog značaja. 

Iako kvota na domaćina pada, mi verujemo da će Slovan ipak trijumfovati i tako zakazati dvomeč sa Zrinjskim koji je nakon boljeg izvođenja penala eliminisao Urartu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon