"ADMIRALI" PRED POTOPOM: Veliki Vasko nije više favorit na svom terenu ni protiv kluba osnovanog u 21. veku

O. M.

26. 06. 2023. u 14:59 >> 14:59

VASKO DA GAMA dočekuje Kujabu u utakmici 12. runde brazilske Serije A. Utakmica je na programu u noći između ponedeljka i utorka na stadionu "Sao Žanuario" u Riju.

АДМИРАЛИ ПРЕД ПОТОПОМ: Велики Васко није више фаворит на свом терену ни против клуба основаног у 21. веку

Foto: Profimedia

"Admirali" su u očajnoj formi, bez pobede u poslednjih deset kola, a inače su ostvarili samo jednu od početka šampionata. Zbog toga i ne čudi da su na pretposlednjem mestu tabele Serije A sa šest bodova.

Ispod njih je Koritiba koja je na 12 utakmica sakupila četiri boda i još je bez pobede. Samo nešto bolja je Kujaba, sa 12 bodova je na 16. poziciji, prvoj iznad "crvene zone" ispadanja.

Vasko je u sklopu serije od deset utakmica bez pobede nanizao šest poraza, a poslednji put su se igrači i navijači slavnog kluba radovali pobedi još 16. aprila. Poslednju utakmicu su izgubili od konkurenta u borbi za opstanak Gojasa, bilo je 1:0 za goste na Sao Žanuariju. Hendikep pred gostovanje ekipe iz Mato Grosa su povrede nekolicine igrača, Manuela Kapasa, Egvinalda, Gabrijela Dijasa i Rikelmea.

U prošlom kolu Kujaba je na svom terenu izgubila od Botafoga sa 1:0. Gosti nemaju povređenih igrača, a u tim se vraća, posle odrađene suspenzije, Dejverson.

Kujaba je tek drugi klub iz države Mato Groso u brazilskoj Seriji A od 1986. godine kada je to uspelo Operariju. Klub je, inače, 2001. godine osnovao nekadašnji igrač Gaučo.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini