NEMA DVOJKE U KORDOBI: Belgrano retko gubi na svom terenu

O. M.

26. 06. 2023. u 09:34

BELGRANO dočekuje ekipu Banfilda u 21. kolu argentinske Lige profesional. Utakmica se igra u noći između ponedeljka i utorka na stadionu "Hulio Sezar Viljagra" u Kordobi.

НЕМА ДВОЈКЕ У КОРДОБИ: Белграно ретко губи на свом терену

Foto Profimedia

Belgrano je u poslednjem kolu izgubio sa 2:0 na gostovanju od Defense i Hustisije. Domaćin je poveo u 19. minutu utakmice, a prednost je udvostručio u zaustavnom vremenu utakmice.

Belgrano trenutno zauzima deseto mesto na tabeli sa 31 bodom, jednim manje od devetoplasirnaog Godoj Kruza i sedam manje od trećeplasiranog San Lorenca. Deveto mesto vodi u Kopa Sudamerikanu, a treće u kvalifikacije za Kopa libertadores.

Banfild je u prošlom kolu na svom terenu izgubio od River Plejta sa 4:1. Gosti su postigli dva gola u prvih 20 minuta, a domaći tim je smanjio prednost u završnici prvog poluvremena preko Miltona Himeneza iz jedanaesterca. U drugom delu meča River je postigao još dva gola, a Banfild je od 80. minuta ostao bez isključenog Emanuela Insue. 

Banfild je trenutno pretposlednji na tabeli sa samo bodom prednosti nad "fenjerašem" Arsenal Sarandijem.

Belgrano je u dosadašnjem delu prvenstva izgubio samo jednu utakmicu kod kuće, teško da će Banfild danas da im nanese drugi poraz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost