BORBA ZA TREĆE MESTO: Derbi argentinske lige u La Plati

O. M.

21. 06. 2023. u 12:40

ESTUDIJANTES dočekuje ekipu San Lorenca u utakmici 21. kola argentinske Lige profesional. Utakmica se igra na stadionu Horhe Luis Hirši u noć sredu na četvrtak.

БОРБА ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО: Дерби аргентинске лиге у Ла Плати

Foto Profimedia

U poslednjem kolu profesionalne lige Estudijantes je izgubio na gostovanju od Kolona sa 1:0 iako je po svim statističkim parametrima bili bolji protivnik na ovom meču.

Trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa 35 bodova, pet manje od drugoplasirane Taljeres Kordobe. U poslednjih pet ligaških utakmica zabeležili su po dve pobede i remija, kao i jedan poraz.

Estudijantes će do decembra igrati bez pomoći Pabla Pjatija, a osim njega, van protokola za ovaj meč biće Aksel Atum i Gonzalo Pineiro. Svi ostali igrači spremno dočekuju duel sa San Lorencom.

San Lorenco je na svom terenu odigrao bez golova sa Central Kordobom, a rezultat je bio 0:0. poslednjih desetak minuta imali su prednost igrača više, ali nisu uspeli da je materijalizuju.

U poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima nisu upisali nijednu pobedu, uz tri remija i dva poraza, ali zahvaljujući ranijoj zalihi bodova zauzimaju treće mesto na tabeli sa 37 bodova, dva više od Estudijantesa. Treće mesto je važno jer vodi u kvalifikacije za Kopa Libertadores, dok će četvrtoplasirani morati da se zadovolji grupnom fazom Kopa Sudamerikane.

San Lorencu će takođe nedostajati jedan od ključnih igrača igre Jeremias Hames zbog problema sa kolenom, ali će svi ostali igrači biti dostupni.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)