UTAKMICA KOJA ODREĐUJE TOK CELOG PRVENSTVA: Javor i Mladost žele da izbegnu baraž

O. M.

22. 05. 2023. u 11:04

RASPLET u borbi za opstanak u Super ligi Srbije ne nazire se dva kola pre kraja plej-auta, ali mnogo toga biće jasnije posle današnjih utakmica 36. kola. Jedna od njih je i duel Javora i lučanske Mladosti, dve ekipe koje trenutno zauzimaju 13. i 14. poziciju, mesta koje vode u baraž sa trećeplasiranom, odnosno četvrtoplasiranom ekipom Prve lige.

УТАКМИЦА КОЈА ОДРЕЂУЈЕ ТОК ЦЕЛОГ ПРВЕНСТВА: Јавор и Младост желе да избегну бараж

FOTO: M. Vukadinović

Javor je u boljoj poziciji od današnjeg protivnika jer ima dva boda više, ali u slučaju da ove dve ekipe sezonu završe sa istim brojem bodova, Lučanci će biti u prednosti jer imaju bolji međusobni skor (4:1, 1:1), tako da Ivanjičani ovu utakmicu "moraju" da pobede.

U prošlom kolu poraženi su u Nišu od Radničkog. Dva puta su stizali vođstvo domaćina, ali treći put nisu uspeli pa je ostalo 3:2. Bio je to drugi poraz Javora u plej-autu, a zanimljivo je da je i prvi put bilo 3:2, ali za Spartak u Subotici, s tim da je tamo Javor poveo sa 1:0, a na kraju Spartak došao do tri boda u 92. minutu.

Mladost je pre sedam dana izgubila u Subotici, bilo je 2:0 za Subotičane. Lučanci su u plej-autu ostvarili tri pobede i dva poraza i samo je Spartak osvojio više bodova (10).

Trener ekipe Tomislav Sivić najavio je današnju utakmicu rečima da će ona možda odrediti tok celog prvenstva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)