OBRAČUN SRPSKIH REPREZENTATIVACA NA ''DAČIJA ARENI'': Lacio bi da napravi veliki korak ka Ligi šampiona

V.M.

21. 05. 2023. u 10:25

UDINEZE dočekuje ''nebeskoplave'' iz prestonice od 20:45.

ОБРАЧУН СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА НА ДАЧИЈА АРЕНИ: Лацио би да направи велики корак ка Лиги шампиона

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Domaća ekipa je imala dosta solidnu sezonu za svoje standarde. Udineze je proteklih godina bio blizu zone ispadanja, ali ovu sezonu će završiti na sredini tabele. Trenutno je 12. sa 46 osvojenih bodova, a najbolje partije pružao je početkom kampanje kada je dobijao Romu i Inter na svom stadionu i borio se za mesto koje vodi u Evropu.

Što se tiče trenutne forme, izabranici Andree Sotila igraju promenljivo i na poslednjih pet susreta upisali su dve pobede, doživeli isto toliko poraza i podelili bodove sa šampionom Napolijem.

Sa druge strane, Lacio je u krizi ali i dalje ima odličnu priliku da se plasira u Ligu šampiona. Zauzima četvrto mesto koje vodi u najeltinije evropso takmičenje, a za vratom mu je Milan koji ima bod manje, ali je odigrao meč više.

Forma nije na strani ''nebeskoplavih'' iz Rima koji su na poslednjih pet utakmica ostvarili samo jedan trijumf uz remi i čak tri poraza.

Današnji rivali često vole da igraju nerešeno, što je bio slučaj na njihova poslednja tri međusobna duela u okviru Serije A.

Večeras ćemo gledati obračun dva srpska reprezentativca, Samardžića i Milinkovića-Savića, a naša procena je da će njihove ekipe postići barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)