ILIĆEV CSKA NASTAVLJA POTERU ZA LUDOGORECOM: Gosti su uzdrmani nesrećnom eliminacijom u Kupu

O. M.

15. 05. 2023. u 10:35

CSKA Sofija dočekuje ekipu Černog mora u 31. kolu Prve lige, prvoj rundi plej-ofa za šampiona Bugarske.

ИЛИЋЕВ ЦСКА НАСТАВЉА ПОТЕРУ ЗА ЛУДОГОРЕЦОМ: Гости су уздрмани несрећном елиминацијом у Купу

Foto: Profimedia

Odavno se nije desilo da se neki klub umeša u trku za šampionsku titulu sa Ludogorecom, a to je ove sezone uspelo našem Saši Iliću sa slavnim "armijskim klubom" koji trenutno zaostaje samo bod za "zelenima". 

Bio je CSKA i lider, imao i plus četiri, ali je u poslednjih pet kola ispustio prednost nad aktuelnim prvakom, najpre remijem protiv gradskog rivala Levskog, a onda i porazom u direktnom duelu sa ekipom iz Razgrada. 

Borba se nastavlja u doigravanju, gde će se ekipe sastati još jednom, 20. maja na terenu Ludogoreca. U međuvremenu "armejce" očekuje duel sa Černo morem, ekipom koja je pre četiri dana ispala u polufinalu Kupa upravo od Ludogoreca. Pobedili su 2:1 u revanšu, ali je "luda šuma" istim rezultatom slavila u prvom meču pa su se izvodili penali, a uspešniji sa bele tačke je bio šampion. Takva eliminacija sigurno je uzdrmala ekipu iz Varne, što može da bude od velike pomoći "crvenima" 

Černo more je u četvrtfinalu Kupa eliminisao upravo CSKA i to je bio poslednji međusobni susret ovih ekipa. Bilo je 2:1 i to na stadionu Bugarske armije, na kome se igra i današnji meč. U prvenstvu na ovom stadionu CSKA je pobedio sa 1:0, dok je u Varni bilo 2:0 za ekipu Saše Ilića.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)