BORBA ZA OPSTANAK: Može li Verona konačno pobeći iz zone ispadanja?

V.M.

07. 05. 2023. u 12:00

LEĆE dočekuje ekipu iz ''grada ljubavi'' od 20:45.

БОРБА ЗА ОПСТАНАК: Може ли Верона коначно побећи из зоне испадања?

Foto: Profimedia

Oba tima se nalaze u borbi za opstanak ove sezone. Domaćin je trenuno 16. na tabeli sa 31. osvojenim bodom, a ispod njega se nalaze Specija i Verona koje imaju četiri boda manje.

Šansu iz prikrajka vreba i razigrani Sasuolo koji ima 24 poena na svom saldu.

Leće je prošlog vikenda ostvario jaku bitnu pobedu savladavši Udineze sa 1:0, nakon toga je preko nedelje gostovao na ''Alijanc stadionu'' na kojem je izgubio od Juventusa rezultatom 2:1.

''Đalorosi'' su neporaženi na poslednje dve utakmice kod kuće i osloniće se na igre na svom ''Via del Mareau'' u završnici prvenstva kako bi osigurali opstanak u Seriji A.

Verona je čitave sezone u zoni ispadanja, danas ima priliku da izađe iz nje i za to će joj biti dovoljan i bod na ovom meču.   Gosti su preko nedelje poniženi od strane Intera (0:6) i tako su prekinuli niz od četiri utakmice bez poraza (po dve pobede i remija).

Izvan tog susreta sa ''neroazurima'', ekipa iz ''grada ljubavi'' izgleda veoma solidno na terenu, dosta bolje od Specije i Lećea i deluje da ima veoma dobre šanse od opstane u eliti. Ako do toga dođe, velike zasluge će ići Marku Zafaroniju koji je početkom druge polusezone preuzeo tim koji je tada bio na pretposlednjem mestu sa dvocifrenim zaostatkom u odnosu na ekipe izvan zone ispadanja.

Na duelu ovih timova krajem januara slavila je Verona sa 2:0 golovima Depaolija i Lazovića.

Danas očekujemo jednu opreznu igru sa obe strane, verujemo da će biti malo golova, a moguća je i podela bodova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,42)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna