POBEDA ZA OPSTANAK: "Mlinari" dočekuju nezainteresovani Midlsbro

O. M.

01. 05. 2023. u 11:06

FUDBALERI Roterama imaju priliku da kolo pre kraja obezbede opstanak u Čempionšipu, ali neće imati lak posao jer im u goste dolazi četvrtoplasirani tim lige Midlsbro.

ПОБЕДА ЗА ОПСТАНАК: Млинари дочекују незаинтересовани Мидлсбро

Profimedia

Doduše, gosti su obezbedili mesto u plej-ofu i to sa pozicije koja garantuje revanš polufinala na svom terenu, što svakako umanjuje njihove motive u ovom meču, jer treba sačuvati snagu za doigravanje.

"Mlinari" su opstanak mogli da obezbede još prošle nedelje jer su u obe utakmice imali po bod u džepu, ali su ostajali kratkih rukava protiv Kardifa (1:2) i Bristol sitija (1:2) u poslednjim minutama ovih duela.

Midlsbro je proteklog vikenda izgubio od Lutona u "meču za treće mesto" koje će ipak imati priliku da vrati ako pobedi obe utakmice do kraja a "šeširdžije" ne pobede nijednu, ali to treće mesto nema nikakav značaj jer se finale plej-ofa igra na neutralnom terenu na Vembliju.

Bez obzira što današnja utakmica nema isti značaj za ove ekipe, fudbalska filozofija menadžera "Boroa" Majkla Karika navodi da je ovde pametnije igrati na golove nego "loviti" nekakve kalkulacije gostiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)