PROŠLE NEDELJE PAO JE LIDER U LIJEŽU: Standard ne odustaje od plasmana u "Top 4"

O.M.

14. 04. 2023. u 11:55

DERBI 33. kola belgijske Župiler pro lige igra se u Liježu gde domaći Standard dočekuje ekipu Šarlroa.

ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ ПАО ЈЕ ЛИДЕР У ЛИЈЕЖУ: Стандард не одустаје од пласмана у Топ 4

Foto: Profimedia

Ova dva tima su u zoni plej-ofa, s tim što Standard ima priliku da se domogne "top 4" i borbe za titulu, dok je Šarlroa trenutno na osmoj poziciji koja vodi u "utešni" plej-of od petog do osmog mesta, koji ipak može, preko baraža, da donese plasman u Ligu konferencija.

Standard je na šestom mestu sa 52 boda, tri manje od Genta i Briža koji su iznad njega na tabeli. Da mu je mesto u Top 4 Standard je dokazao proteklog vikenda kada je savladao lidera prvenstva Genk sa 2:0, golovima najboljeg strelca ekipe Danca Zikernagela.

Šarlroa je pobedio Zulte Varegem kod kuće sa 3:2. Bila je to treća uzastopna pobeda koja ih je ostavila na osmom mestu sa 47 bodova. Dva manje ima Anderleht, a tri manje Serkl Briž i to su ekipe koje mogu da ugroze Šarlroa da se plasira u plej-of.

Standard je odneo sva tri boda na poslednjem meču između timova. Bilo je 1:0 u oktobru, a jedini gol postigao je Džekson Čačua koji je ubacio loptu u sopstvenu mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)