UVERTIRA ZA PLEJ-AUT: Radnik je neprepoznatljiv ovog proleća, da su Surduličani ovako igrali od početka prvenstva...

O. M.

12. 04. 2023. u 11:52

RADNIK iz Surdulice dočekuje Napredak u poslednjoj utakmici 30. kola Mocart bet Superlige Srbije.

УВЕРТИРА ЗА ПЛЕЈ-АУТ: Радник је непрепознатљив овог пролећа, да су Сурдуличани овако играли од почетка првенства...

FOTO: M. Vukadinović

Obe ekipe će fudbalski šampionat nastaviti u plej-autu, ali sa različitim ambicijama. Napredak je do pred sam kraj regularnog dela takmičenja slovio kao kandidat i za plasman u plej-of, koji mu je ipak izmakao na kraju za tri, pet ili šest bodova, u zavisnosti od ishoda današnjeg gostovanja u Surdulici. 

S druge strane, Radnik je tek u drugom delu prvenstva počeo da igra na nivou superligaša. Ekipa iz Surdulice je ovog proleća osvojila 12 bodova u deset kola, dok je u prethodnih 19 skupila ukupno osam.

Da li se Radnik na vreme probudio saznaćemo u narednih osam kola. Trenutno Radnik ima tri boda manje od lučanske Mladosti koja na 14. mestu ima poziciju koja vodi u baraž, dok je Radnički iz Niša sa 26 bodova na "koti" 12 koja garantuje opstanak. Ali Nišlije danas dočekuju Javor pa bi se pobedom izdvojile u gornji deo tabele plej-auta.

Napredak je pobedio sa 1:0 u prvom ovosezonskom susretu. Jedini gol postigao je Putinčanin. U prošloj sezoni u Surdulici je bilo 0:0 u regularnom delu sezone, a kasnije su se razišli jer je Napredak igrao plej-of, u kome je osvojio jedan bod, a Radnik plej-aut u kome je osvojio 15 bodova bez poraza.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu