DEJAN STANKOVIĆ NE ODUSTAJE! Poslednja šansa za Sampu

V.D.

05. 03. 2023. u 11:42 >> 11:42

DANAS od 15 časova na stadionu "Luiđi Feraris" snage će odmeriti Sampdorija i Salernitana

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ НЕ ОДУСТАЈЕ! Последња шанса за Сампу

FOTO: Profimedia

Srpski stručnjak je seo na vruću stolicu Sampdorije još u oktobru mesecu kako bi pokušao da je pomeri sa dna i pokrene ka opstanku ali nažalost drugi najjeftiniji tim u ligi nikako da krene da pobeđuje.

Stanković je preuzeo tim koji je nakon osam odigranih kola imao samo dva osvojena boda a u narednih 17 utakmica uspeo je samo da osvoji devet što tim iz Đenove čini poslednjeplasiranim u Seriji A.

Sampdorija ima najgori napad u ligi koji je na 24 utakmice postigao svega 11 golova. Prva ekipa iznad crte je Specija koja ima devet bodova više što je jasan pokazatelj koliko će biti teško izboriti opstanak.

Danas u goste fenjerašu stiže Salernitana koja je prošle godine bila u sličnoj poziciji kao njihov današnji protivnik ali je uspela da se izvuče u poslednjem kolu i sačuva prvoligaški status. Ekipa iz Salerna se trenutno nalazi 16. poziciji sa 24 osvojena boda što je 13 više od Sampe a u prethodnom kolu je ubedljivo savladala Moncu na svom terenu rezultatom 3:0 i tako pobegla na plus sedam u odnosu na Veronu koja je prvi tim ispod crte.

Nakon dva remija sa Moncom i Interom, Sampdorija je vezala dva poraza od Bolonje i Lacija pa slobodno možemo reći da je današnji meč biti ili ne biti za Stankovićev tim ukoliko želi da sačuva bilo kakve šanse za opstanak u eliti. 

Prošle sezone su ove dve ekipe upisale po jedan trijumf dok je u prvom ovosezonskom duelu Salernitana slavila sa ubedljivih 4:0.

Dejan Stanković ima dosta kadrovskih problema. Zbog povreda neće nastupiti Konti i Puseto dok je Gabiadini suspendovan zbog kartona. Upitan je nastup čak četvorice fudbalera među kojima je i naš FIlip Đuričić.

Gosti stižu bez Argentica Facia dok je neizvestan nastup Nigerijca Trust Ekonga.

Ovaj meč i tri boda na njemu su možda i poslednja šansa za domaću ekipu koja će dati sve od sebe da na krilima podrške svojih navijača ostvari trijumf.

NAŠ TIP: UG -2,5 (kvota 1,71)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!