SIVIĆ SREDIO "DIZELKU": Pančevci jure prvi trijumf protiv nekadašnjeg superligaša

N.P.

01. 03. 2023. u 09:13

FUDBALERI Železničara sastaju se sa Slobodom iz Užica u okviru 21. kola Prve lige Srbije.

СИВИЋ СРЕДИО ДИЗЕЛКУ: Панчевци јуре први тријумф против некадашњег суперлигаша

FOTO: FK Železničar Pančevo

Puleni Tomislava Sivića su bili uspešni na premijeri prolećnog dela sezone. Fudbaleri Železničara su savladali Grafičar minimalnim rezultatom. Pobednika u meču koji je odigran iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" odlučio je omladinski reprezentativac Srbije Dario Grgić u 41. minutu susreta. Pančevci se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli sa 40 bodova, šest manje od lidera IMT-a.

Ekipa Slobode je u prošlom kolu izgubila pred svojim navijačima od vodećih "traktorista" rezultatom 2:1. To je Užičanima ukupno četvrti poraz od početka sezone. Nekadašnji član najvišeg ranga srpskog fudbala zauzima desetu poziciju Prve lige uz 24 prikupljena boda.

U minulom međusobnom duelu koji je odigran na stadionu "Radomir Antić" nije bilo pobednika 2:2. Železničar još uvek nema trijumf u međusobnim duelima protiv Slobode. Verujemo da će ovog puta slaviti ako uzmemo u obzir da je pojačan najboljim igračem užičkog tima iz prvog dela sezone Đorđem Šušnjarom, koji je postigao čak devet pogodaka za ekipu iz grada na Đetinji. Fudbaleri popularne "dizelke" su favoriti pred svojim navijačima u Pančevu i predlažemo da kec pojačate golovima.

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,57) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi