KREMONEZE JE KONAČNO SLAVIO! Sasuolo u veoma dobroj formi dočekuje fenjeraša

V.M.

06. 03. 2023. u 08:30

''NEROVERDI'' će ugostiti pretposlednju ekipu na tabeli Serije A od 18.30.

КРЕМОНЕЗЕ ЈЕ КОНАЧНО СЛАВИО! Сасуоло у веома доброј форми дочекује фењераша

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je bio u jako lošem ritmu početkom druge polusezone i bio je blizu opasne zone, ali u februaru se to promenilo. Sasuolo je uhvatio zalet, slavio na tri od prethodnih pet utakmica i pobegao je na plus osam od Verone koja je prvi tim ispod crte. Kremoneze je čekao neverovatna 24 kola da bi upisao svoju prvu ligašku pobedu. Gost je u utorak slavio protiv Rome sa 2:1 i sada će pokušati da nadogradi taj uspeh još jednim pozitivnim rezultatom.

''Neroverdi'' trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli Serije A i prikupili su 27 bodova do sada. Prošlog vikenda slavili su na gostovanju Lećeu sa 0:1, gol odluke postigao je Torsvedt u 65. minutu. Alesio Dionizi je bio blizu otkaza kada je njegova ekipa igrala loše tokom januara ali sada se sve to promenilo, italijanski stručnjak je pronašao način da motiviše svoje igrače koji su na poslednjih pet utakmica upisali tri pobede uz remi i poraz. Prethodnih nekoliko sezona Sasuolo je važio za ekipu koja igra napadački fudbal pun golova, što se ne može reći da je slučaj ove godine jer su momci sa ''MAPEI'' stadiona 27 puta tresli mrežu protivnika do sada i u donjem su domu lige što se tiče postignutih golova.

Kremoneze se nakon dugog odsustva vratio u Seriju A, trebalo mu je dugo da se privikne, ali u poslednja dva susreta je remizirao sa Torinom uz trijumf protiv Rome i bolji dani su na vidiku za ovaj klub. Gosta očekuje grčevita borba za opstanak jer zaostaje čak devet bodova za Specijom koja je prvi tim iznad crte i mora da nađe način da nadoknadi taj minus u preostalih 14 kola.

Na susretu ovih timova u petom kolu viđena je podela bodova u jednoj jako mirnoj utakmici, 0:0.

Dionizi neće moći da računa na kapitena i legendu kluba Berardija, koji odrađuje suspenziju zbog prikupljenih žutih kartona. Pod upitnikom su nastupi Muldura, Toljana i Romanja.

Kremoneze će na večerašnjem duelu biti bez Kastanjetija i Ferarija.

Očekujemo jednu ujednačenu utakmicu između dva razigrana tima, verujemo da će biti golova jer su ovi timovi u poslednje vreme napadački raspoloženi, a za hrabrije predlažemo i novu podelu bodova.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,53)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?