HRVAT IZBEGAVA DRUGI UZASTOPNI KIKS U PRVENSTVU: Marselj na krilima velike pobede želi novi trijumf

N.P.

11. 02. 2023. u 13:45

FUDBALERI Klermona dočekuju pulene Igora Tudora u okviru 23. kola francuske Lige 1.

ХРВАТ ИЗБЕГАВА ДРУГИ УЗАСТОПНИ КИКС У ПРВЕНСТВУ: Марсељ на крилима велике победе жели нови тријумф

Profimedia

Marselj je u prošlom kolu pred svojim navijačima na "Veledromu" doživeo težak poraz od Nice 3:1. To je pulenima hrvatskog trenera Igora Tudora četvrti kiks posle 22 odigrane utakmice u prvenstvu. Gosti se nalaze na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova, osam manje od lidera i aktuelnog šampiona PSŽ-a kojeg su savladali pre tri dana u 1/8 finala Kupa Francuske.

Ekipa Klermona je prekinula niz od četiri uzastopna meča bez poraza u šampionatu. Domaćin je proteklog vikenda izgubio na svom terenu od Monaka rezultatom 2:0. Izabranici Paskala Gastijena trenutno zauzimaju 11. poziciju francuske Lige 1 uz 30 prikupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 24:29.

U minulom međusobnom duelu Olimpik je slavio minimalnim rezultatom. Marselj ne sme sebi da dozvoli drugi uzastopni kiks u prvenstvu. Očekujemo od gostujućih fudbalera da u večerašnjem okršaju osokoljeni pobedom protiv PSŽ-a upišu nova tri boda i vrate se na pobednički kolosek i u Ligi 1.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,72) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)