OBRAČUN BIVŠIH LJUBIMACA GROBARA U POLUFINALU KUPA: ''Crno-beli'' su neporaženi na prethodnih 15 utakmica!

V.M.

09. 02. 2023. u 09:48 >> 09:48

LAMIJA dočekuje PAOK u prvoj utakmici polufinala grčkog kupa.

ОБРАЧУН БИВШИХ ЉУБИМАЦА ГРОБАРА У ПОЛУФИНАЛУ КУПА: Црно-бели су непоражени на претходних 15 утакмица!

FOTO: AP

Domaćin je doživeo dva uzastopna poraza i pokušaće da prekine taj crni niz pred svojim navijačima. Za vikend ga je PAO savladao rezultatom 2:0. Trenutno je poslednji na tabeli sa 12 osvojenih bodova i postigao je samo osam golova u dosadašnjem toku prvenstva. Što se tiče kupa, Lamija je prvo savladala Almonopos, nakon toga je bila bolja od Kaliteje, a u prošlom kolu je izbacila Apolon Paralimni. Ekipu je krajem prelaznog roka pojačao bivši srpski reprezentativac, Zoran Tošić koji je debitovao protiv Panatinaikosa.

PAOK igra odlično u nastavku sezone, treći je na tabeli i zaostaje samo pet bodova za liderom Panatinaikosom. U prošlom kolu ''crno-beli'' su remizirali sa Olimpiijakosom, 0:0. Gost je takmičenje u kupu započeo rutinskom pobedom u dvomeču protiv Kalamate ukupnim rezultatom 4:0, a u prošlom kolu je u velikom derbiju izbacio PAO. Savladao ga je u Solunu sa 2:0, dok je u Atini bilo 1:1. Redovan po desnom krilu ekipe sa ''Tumbe''  je naš reprezentativac Andrija Živković. Žile je ove sezone postigao tri gola i podelio isto toliko asistencija.

PAOK je slavio na poslednja četiri duela sa Lamijom.

Očekujemo da ''crno-beli'' odrade posao već u prvom kolu i pobede inferiornijeg protivnika.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!